Първият министър в затвора ще бъде бивш спортен министър.  Това заяви

...
Първият министър в затвора ще бъде бивш спортен министър. 
Това заяви
Коментари Харесай

Радостин Василев: Бивш министър на спорта пръв ще влезе в затвора, скоро ще бъде арестуван |

Първият министър в пандиза ще бъде някогашен състезателен министър. 

Това съобщи министърът на младежта и спорта Радостин Василев в предаването " ЕвроДикоФ " по телевизия " Евроком. " Това ще е първият човек, който ще влезе в пандиза. Независимо от това, че в този момент няма прокуратура. Неспасяемо е неговото състояние. По линия на злоупотреби. Неспасяемо е. Ако в " Автомагистрали " има по какъв начин да се измъкне - при мен няма по какъв начин да се измъкне. 

По думите му този състезателен министър съмсем скоро ще бъде задържан.

" За редица дейности. От занемареност до неизгодни покупко-продажби. Неизгодни контракти за страната. Побиват го тръпки от мисълта. Може до Горанов да не стигнат. Бойко Борисов го арестуваха за 24 часа, само че тук аз съм се заел да установя какво е направено и по мой предварителни оценки, дал съм естествено всичко на органите, няма избавление. Ако има страна и минимална правдивост, този човек не може да бъде не в Народното събрание, той не може да се разхожда свободно по улиците ", разяснява Василев. 

Министърът съобщи, че " при него всички партийни калинки на ГЕРБ си отпътуват. 

Четири месеца сме в окопна война. По-скоро сме в някакъв партизански окоп. Отвсякъде попълняме дупки, стопираме набези, сподели още Василев. 

По думите му в министерството ужасно доста неща го отвращават.

" Отвръщава ме това, че в Министерство на спорта е имало злоупотреби. Отвращава ме това, че заслужили наши спортисти, които част от тях ръководят федерации, одобряват за даденост един държавен запас да го харчат, както сметнат за добре. Отвращава ме, че каквото и да създадем, медийната среда не го отразява правилно. Отвращава ме това, че децата, които би трябвало да са в основата на всеобщия спорт, упражняват в зали, които са разрушени. За 12 години няма мутра, която да няма обект при нас, разяснява Василев. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР